PERHATIAN! Jika Anda ada RM50 untuk dilaburkan dalam Ilmu Pemasaran, Teruskan bacaan...

 

 

“ Anda Teruja Nak Meledakan Jualan Anda Di Facebook? Stay Tune Bersama Saya di sini.....

 

 

AMARAN! Jangan PERCAYA apa yang kami dedahkan dibawah. Ya walaupun satu ayat! Hanya guna formula yang kami dedahkan dan LIHAT sendiri hasilnya...

 

Pemilik Facebook dan Fanpage yang dihormati,


Sebelum anda membaca penerangan yang lebih lanjut dibawah ini, izinkan saya mengemukakan TIGA (3) persoalan kepada anda...

 

  • Adakah anda memiliki akaun Facebook dan telah membina "Fanpage"?
  • Adakah anda ingin memanfaatkan penggunaan Facebook untuk menjana pendapatan secara berterusan?
  • Sekiranya diberikan peluang untuk menjana pendapatan sekurang - kurangnya RM500 menerusi Facebook, adakah anda ingin mengambil kesempatan ini?

 

Jika YA jawapan anda, maka teruskan bacaan anda kerana apa yang bakal saya bongkarkan di sini, akan memberikan perubahan yang POSITIF buat aktiviti pemasaran yang anda lakukan di Facebook!

 

Tarikh:

Perkara: Pakej Video Zero to Pakar FB CASH

Daripada: Izwan Ismail

 

Ini kisah benar!


Kami perhatikan ramai orang sekarang mampu cipta mesin duit sendiri hanya berniaga daripada rumah dengan menggunakan muka buku sahaja...Facebook. Ya! Dah lah FREE tak perlu bayar apa-apa. Hanya kos elektrik yang beberapa sen dan kos broadband untuk internet.

Itupun jika bijak boleh ke kedai mamak atau kedai-kedai sewaktu dengannya.

Guna internet...

Buat jualan dan balik rumah...

 

Cuma satu persoalan timbul...

 

"Saya Hanya Tahu Guna Facebook Untuk Komen-komen Aje. Boleh Ke Saya Buat Duit?"

  • YA - Boleh buat duit jika anda komen-komen ke ruang facebook jualan anda bukannya komen-komen rakan untuk suka-suka.
  • YA - Boleh buat duit jika anda tahu formula 'RAHSIA'nya. Kami selongkarkan KHAS untuk anda!
  • YA - Boleh buat duit jika anda bijak mengepung bakal pelanggan anda sampai mereka teruja nak membeli. Ya...sampai anda yang meronta-ronta nak membeli!
  • YA - Boleh buat duit jika orang percayakan anda. Ramai orang membeli sebab percaya kepada si penjual.
  • YA - Boleh buat duit jika anda yakin kami boleh, anda juga boleh! Anda pasti rasa boleh jika anda tahu apa yang kami tahu.

 

Jika ditambah lagi jawapannya tetap YA......YA.......dan YA........

Tengok pada nelayan yang menjala ikan. Jika anda tahu pukat apa mereka pakai, waktu bila ikan banyak, dimana ikan suka lepak, apa ikan suka makan dan macam mana nak tebar jala...

 

YA!  Dah pasti pesta ikan anda hari tu...

 

Owh OK...

 

"Saya Dah Faham. Saya Minat Sangat
Nak Tahu Ni..."

 

Ya...bawa bersabar. Usah risau, jika anda bersungguh-sungguh, kami 300% kali ganda lagi bersungguh-sungguh nak bantu anda. Hanya dengan satu syarat...


Jangan Percaya Apa Kami Cakap! Lihat dan Terus Buat!

 

Keputusan akan datang beritahu anda kemudian...

 

 

Baiklah, Tanpa Lenggahkan Masa Lagi Kami Dedahkan Apa Yang Kami Tahu
Untuk Anda Tahu...

 

 

Memperkenal Pakej Ilmu yang akan membantu anda....


 

 

Ya...Ia satu pakej lengkap video tutorial FB Cash - Zero to Pakar Pemasaran FB .

Ingat! Bukan sekadar tahu sahaja. Anda perlu BERTINDAK jika nak dapatkan hasil. Apa menariknya pakej ini bakal membakar semangat anda untuk terus bertindak kerana anda bakal cakap...

 

 

Owh...Macam ni mereka buat duit rupanya !

Aduh...Kenapalah aku baru tahu sekarang?...

Eh eh...mudahnya buat jualan di Facebook

....

....

....

 

 

 

Dan banyak lagi dialog teruja anda.

Ia bakal terisi dengan sendiri lepas anda tonton VIDEO FB Cash ini nanti.

Tengok FBCash, bakal buatkan anda teruja sampai bila-bila...


Jangan Cakap Lagi! Saya Teruja Sangat Ni...
Satu Saya Nak Tanya...Apa Isi Dalamnya?

 

Ya...anda macam tahu-tahu saja itu yang bakal kami kongsikan kepada anda. Oleh kerana anda bertanya, kami dedahkan secara eksklusif untuk anda.

 

Terdapat 15 Video Eksklusif untuk Anda Hadam Manfaatnya :-


Video 1: Asas Perniagaan Online

Video 2: Asas Berniaga di Facebook

Video 3: Cara Dapatkan Produk (durasi 59 minit!)

Video 4: Membina Facebook Page

Video 5: Kemaskini Facebook Page

Video 6: Penulisan Ayat Jualan

Video 7: Pengenalan Facebook Ads

Video 8: Dapatkan Likes untuk Page

Video 9: Menjual dengan FB Post Ads

Video 10: Rahsia Jualan di Facebook

Video 11: Teknik Extra Promosi Page

Video 12: Cara Mudah Edit Gambar

Video 13: Memasukkan simbol dalam tulisan post

Video 14: Mengapa Produk Kurang Laku

Video 15: Teknik Follow Up

 

FB Cash - Mengandungi 18 Video Kesemuanya

FB Cash - 3 Video Formula - Daripada Syed Faiz ( Bonus Ekslusif )

FB Cash - 15 Video Tutorial Step by Step - Daripada Izwan Ismail

 

Untuk beritahu anda secara berdepan-depan, pastinya ambil masa yang sangat lama untuk anda datang, keluarkan minyak kereta, bayar tol, sewa hotel dan ada yang terpaksa bercuti. Itu pun jika masih banyak cuti.

Sebagai langkah alternatif, kami sediakan satu PAKEJ LENGKAP video tutorial untuk anda.

YA! Ia seolah-olah anda berada dalam bilik VIP Studio kami. Anda boleh 'Pause' sekejap nak tengok TV atau tengok video sambil makan-makan. Tersangatlah santai...Apa yang penting, ada tahu apa yang kami tahu!

Itu misi anda dan terus buat...!

 

 

Terima Kasih... Satu Aje Lagi Saya Nak Tanya... Dalam Video Tu Apa Yang Diterangkan?

 

 

Ya...Boleh! Kami suka buatkan anda lebih jelas dan terang. Ini yang bakal buatkan anda lebih faham. Kami sangat teruja bila anda berjaya.

Tiga video terawal bakal dibongkarkan dengan Formula tersembunyi oleh Syed Faiz secara berhadapan dengan anda. Ya!...seolah-olah anda berada dalam bilik seminar secara berdepan dengan beliau (Kerusi depan sekali)

 

Video 1 - Formula 1
  • Apa itu FB Cash?
  • Anda bakal tahu tentang Uncang Duit, Beg Duit secara FB Cash.
  • Elemen-elemen yang SUPER penting sebelum JUALAN terhasil.
  • Bagaimana strategi bina nama di facebook secara 'Exposed Method". Ya! cara yang artis-artis guna dan...

 

Video 2 - Formula 2
  • Ini sangat menarik! Kenapa orang membeli? Apa mereka mahukan?
  • "Ada perlawanan bola malam ni!" Teknik tarik pelawat gaya stadium bola...Menarik!
  • 3 Formula menarik trafik ke Facebook anda. Tarik dengan mudah dan bergaya!
  • Strategi update posting. Apa strateginya? Ini saya selalu guna.

 

Video 3 - Formula 3
  • Anda akan berkenalan dengan soalan ini... Apa? Bila? dan Bagaimana?
  • Bagaimana dengan hanya letakkan 'signature' bakal menjenamakan nama anda?
  • Ya 'It's all about brand and trust !"
  • Apa itu tulisan pendek...tulisan panjang?
  • Bagaimana nak lindung 'Originality' gambar produk anda daripada ditiru.
  • Dan banyak lagi daripada saya yang bakal membuka mata anda dan minda anda. Serius!!!

 

Oh ya...Video selanjutnya akan diterangkan oleh Izwan Ismail. Beliau akan dedahkan kepada anda secara eksklusif di hadapan skrin komputer anda. Anda tak nampak muka beliau...

Usah risau...

Suara dan 'Arrow Mouse' beliau bersama anda. Beliau akan bawa anda menjelajah langkah demi langkah daripada mula nak bina Fanpage sehinggalah anda berjaya mengatur strategi jualan anda.  Sangat menarik jika anda berjaya ikut satu demi satu langkah....

Ya...jangan percaya cakap beliau!

Buat dan lihat hasilnya...masih ingat lagikan syaratnya?

 

Video 4 - Video 5
  • Pengenalan dan mindset terhadap Perniagaan Online
  • Pengenalan Pemasaran Facebook
  • Langkah memulakan Pernigaan di Facebook
  • Teknik - Teknik Pemasaran Facebook yang betul

 

Video 6
  • Teknik mencari produk untuk di jual
  • Cara membuat research terhadap produk yang mendapat sambutan
  • Ciri - ciri produk yang mendapat sambutan dan laku keras di facebook
  • Teknik analisis masalah prospek dan tawarkan produk yang boleh membantu mereka

 

Video 7 - Video 8
  • Step-by-step langkah bina Fanpage anda. Ya bukan facebook profile yang biasa anda komen-komen tu.
  • Satu ruang penting 'Admin Panel' namanya. Sangat mudah nak faham.
  • Langkah mudah bina 'Timeline Cover' anda secara PERCUMA. Menarik ni!
  • Ya satu lagi perkara penting! Fungsi paparan fanpage juga diterangkan secara terperinci. Satu demi satu.
  • Penjelajahan yang amat menarik. Anda pasti teruja!

 

Selepas semuanya lengkap, sedia...tibalah masanya untuk kami selongkarkan bagaimana untuk anda lakukan pengiklanan melalui facebook.

Iklan anda akan muncul di ruangan tepi setiap facebook profile rakan anda dan bakal pelanggan anda. Ya..seperti yang anda lihat dalam bulatan-bulatan dibawah.

 

 

Anda boleh lihat banyak lagi iklan lain yang muncul di tepi ruang facebook profile peribadi anda.
Iklan beginilah yang bantu ledakkan jualan anda.



Ya! Saya Dah Lama Berminat Sangat Nak Buat Iklan Macam Ni. Boleh Tunjukkan Saya Bagaimana Nak Buat?

 

Ya...Boleh! Kami akan terangkan bagaimana anda boleh lakukan iklan dengan mudah dan menarik perhatian bakal pelanggan anda.

Usah risau, anda hanya ikut satu per satu apa yang saya terangkan dalam video seterusnya ini...

 

Video 9 - Video 16
  • Teknik dan Rahsia Penulisan Ayat jualan yang Memukau
  • Penerangan Step-by-step untuk membina iklan yang menarik LIKE yang banyak ke page anda.
  • 3 bahagian penting yang perlu anda FOKUS dalam membina iklan. Ya...sangat mudah dan cepat!
  • Bagaimana menentukan 'Target' bakal pelanggan anda. Target Negara, Umur, Jantina yang sesuai juga diterangkan...
  • TRICK mengurangkan kos perbelanjaan iklan. Anda tidak menggunakan kos yang Facebook sarankan. Ini teknik yang saya gunakan. (SECRET!)
  • Dan banyak lagi yang menarik dalam video ini.

 

Video 17 - Video 18
  • Ini adalah 2 video terakhir sebelum anda jadi mahir dalam keseluruhan Tutorial FB Cash ini.
  • Saya yakin, bahagian ini yang anda nantikan. Ya! anda ditunjukkan cara bagaimana meningkatkan jualan melalui teknik follow up pelanggan.
  • Apa yang perlu diubah, apa yang perlu ditekankan...semuanya turut dibongkarkan kepada anda.
  • Serius!...Anda sangat bertuah!...

 

Ya...Dah habis!

Kami yakin selepas anda menonton keseluruhan VIDEO ini, banyak persoalan yang bermain-main di kepala anda akan terjawab. Bukan anda sahaja yang tertanya-tanya. Mereka diluar sana juga tertanya-tanya seperti anda juga.

 

Ya, Saya Berminat Untuk Belajar Menjana Income Di Facebook. Jadi, Bagaimana Nak Dapatkan Video-Video Ini?

 

 

Ya, Dapatkan Video Ini Sebelum Anda Memulakan Menjana Income Di Facebook!

Jika anda benar-benar mahu jana income dengan facebook, jangan tunggu lagi kerana Video inilah yang anda amat perlukan sekarang! Jadi dapatkan Video ini sekarang juga pada harga yang mampu anda miliki cuma..

 

RM197

RM50 Sahaja

(Selepas Diskaun)

 

Dapatkan tawaran hebat ini dengan segera kerana HARGA akan dinaikkan kepada harga asal RM197 pada bila-bila masa saja. Ingat! Jika di lain masa anda ingin mendapatkan video-video ini, mungkin anda tak berpeluang lagi. Saya pada bila-bila masa akan menaikkan harga video ini atau menutup terus jualan video ini. Hanya mereka yang serius ingin belajar menjana income dari Facebook akan dapatkannya segera..Hari ini..!

 



Jadi, BERTINDAK SEKARANG JUGA!

 

 

 

 

 

PERHATIAN: Produk ini adalah merupakan produk digital yang akan dikirimkan akses muat turun (download) ke alamat email anda.

 

Salam sukses,

 

Izwan Ismail

 

P.S - Facebook adalah merupakan lubuk pemasaran yang sangat mengancam ketika ini. Banyak perniagaan sudah mula menggunakan Facebook sebagai salah satu medium pemasaran mereka. Jadi amatlah rugi jika anda tidak mengambil kesempatan ini untuk menjana pendapatan...